Új gázpalack beszállító a láthatáron

Nagyon furcsa helyzetbe kerültünk a múlthéten. Mivel a kávézónk a régimódi designon alapszik, és ebből nem vagyunk hajlandóak engedni, így majdnem bezárhattuk a boltot. Miért mondom ezt?

Képzeld el, hogy nálunk régi gázpalackos kályhával fűtünk. Na, már most, ha a palack kifogy, akkor nincs tovább fűtés. Ha nincs fűtés, a vendégek fáznak, ha a vendégek fáznak, nem jönnek, ha nem jönnek nincs bevétel és akkor mi lehúzhatjuk a rolót.

Volt egy beszállítónk, aki a palackot hozta minden héten kétszer, de felhívott a múltkor, hogy többet nem tudnak jönni, mert bezárt a telepük. Teljesen kétségbe estem. Gázpalackos telephelyekből Dunát lehet rekeszteni, de nekem a legjobb kell. Aki pontos, precíz megbízható és mindig lehet rá számítani. Mert az még belefér, hogy nem tudunk sört csapolni, de az már nem, hogy nincsen fűtés.

Nagyon nagy szerencsém volt, de találtam egy telepet. És pontosan olyanok, amilyet elképzeltem. Nem késnek, nem beszélnek mellé, pont olyanok, mint amilyen partnereket szeretek és mindig keresek.

És egészen gyorsan rájuk találtam, mert a profi weboldaluk is árulkodik a munkamoráljukról, illetve, mivel folyamatos vásárlók leszünk, kedvezményes vásárlási lehetőségeket is biztosítottak.

Ha neked is szükséged van gázpalackra és partnert keresel, ne is gondolkozz, kihez fordulj. És ha vannak még kérdéseid, ITT mindegyikre megkapod a választ is.