Rajzpályázaton nyertünk

Az egyik nagyobb cég hirdetett nálunk egy rajzpályázatot, aminek a főnyereménye az volt, hogy nyerhetünk egy osztály kirándulást, Budapestre, több jó programmal egybekötve, és minden költséget a cég áll! Persze volt több nyeremény is, második, harmadik helyezés, és különdíj is, de mi persze utazni szerettünk volna.

A jelentkezés

Mivel rajzos osztályba járnak a gyerekek, így minden szülő, a tanárokkal együtt, állandóan figyeli a rajzpályázatokat, és a szép műveket folyamatosan küldözgetik be.

Már kisebb nyeremények is születtek, de még a nagy nyeremény váratott magára!Aztán jött egy felhívás, amire a gyerekeknek, a kedvenc állatukat kellett lerajzolnia.

Sok gyereknek van kis kedvence, így ismét szép számmal gyűltek a remekebbnél remekebb művek! Gondosan becsomagolva, fel is adtuk a rajzokat, még bőven a határidő lejárta előtt.

Persze, mint minden alkalommal, most is, már szinte el is felejtettük, hogy ide is küldtünk rajzokat, mígnem érkezett egy levél az iskolába!

A levél

Nagyon izgatottak voltak a gyerekek a hír hallatán, mesélte a lányom, az iskolából kijőve, úton hazafelé. A tanító néni, elmesélte nekik, hogy kapott egy levelet, persze be is vitte nekik, és fel is olvasta.

A levélben az állt, hogy a fődíjat nem nyerték meg, sőt a dobogóra sem kerültek fel, de mivel ebből az osztályból érkezett a legtöbb rajz, és jó pár remekmű is volt köztük, így a különdíjat nekik szavazták meg. Remek, örült mindenki együtt, persze a kérdés az volt rögtön, hogy mit is nyertünk?!

filmstrip-91434_1280

A nyeremény, egy általunk kiválasztott 3D moziműsorra elmehetünk, melyet a cég áll teljes mértékben!

Igaz, hogy nem a fődíjat nyerték meg a gyerekek, hanem különdíjasok lettek, de ez is hatalmas öröm! Az, hogy 3D filmet van lehetőségük megnézni, nagyon jó, hiszen sok kisgyerekek még soha nem volt ilyenen, és lehetősége sem lenne elmenni!

Tavasz közeledtével, már éppen tervezgettük az osztály kirándulást, mire jött a nyeremény, így már tudjuk, hová fogunk menni. Így most csak a busz bérlést kell megszerveznünk, az úti cél adott, de még az is lehet, hogy a mozi mellett, még valahová el tudunk menni.