Napilapok, hetilapok, rejtvények

magazines-614897_1280Emlékszem, gyerekkoromban, édesapámnak megvolt az öt újság, amit kellett vinnem az újságostól. Előfordult, hogy elmehettem az újságoshoz, és megvehettem neki. Akkoriban, még ötven forintért megkaptam ezeket! Még az újságok sorendjére is emlékszem, mindig izgultam, nehogy elfelejtsem, amíg az újságoshoz érek! Ezért találtam ki, egy rímelős sorrendet, amit aztán az újságos néninek „eldaloltam”! Nektek is van ilyen élményetek?

Az idő múlásával mi is változunk

Emlékszem gyerekként, mennyire utáltam, mikor jött a híradó, és meg sem lehetett szólalni közben! Mindenki azt nézte! Nem is értettem, mi olyan fontos ebben, és miért nem lehet közben, egy pohár kakaót kérni! Be kell, hogy valljam, mára én lettem ilyen, de igyekszek rajta változtatni! Mire hazaérünk, a munkából, a gyerekek pedig az iskolából, addigra mindenki fáradt, de a gyerekek itthon valahogyan mindig feltöltődnek, és egy óra múlva elkezdenek nyüzsögni! Mire eljön az este 6 óra, addigra szeretnénk kicsit leülni, pihenni, és egy híreket nyugodtan megnézni! Hát most ők jönnek úgy, hogy miért kell csendben lenni, és ezt az unalmas híreket hallgatni! Megértem őket, és tényleg minden alkalommal eszembe jut, az én nyafogásom, a szüleimnek!

Az újságok

A városi újságot mi is megrendeltük, így minden nap kapjuk. Csak a postaládáig kell elmenni érte, és már meg is van. De ha reggel nem tudom elolvasni, akkor van, hogy úgy ahogy van, a papíros kosárban marad, mert mire este leülök, tényleg nem marad rá időm, sem pedig kedvem!

Pedig sokszor olyan jó dolgokat olvasok benne, és tudok meg, a különböző tanfolyamok indulásáról, vagy a képzésekről, amik olykor még kedvezményesek is.

Pont a minap olvastam, egy barista képzésről is, direkt elmentettem az oldalukat, amit ide kattintva, ti is megtaláltok, gondoltam, később hátha jól jön, biztosan szuper lehet!

De szeretem, a bulvár híreket is, sokszor jót evetek, az emberek butaságain, ki mire képes éppen, a hírnévért.

De sok esetben fejtek rejtvényt, vagy veszek részt, a különböző nyereményjátékokban. Tudjátok, mikor az újság sarkát kell kivágni, összegyűjteni, ilyesmik. Már volt rá példa is, hogy nyertem, egy hajszárítót, aminek nagyon örültem!