Mindenkinek van esélye arra, hogy nyerjen

 

moto-cross-243415_1280

Valahogy soha nem hittem a szerencsében! Soha életemben nem voltam szerencsés típus. nem nyertem semmit, még a tombolán sem! De mindenkire rátalál a szerencse egyszer, most már tudom!

Az én történetem

Időközönként, eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha egyszer én is nyernék valamit, így néha beküldök egy-egy nyeremény játékra kódot, vagy éppen a rejtvény helyes megfejtését, ezzel, az esélyt megadva, hogy hátha most leszek én a nyerő!

Persze ez idáig nem így történt.

Már nem is emlékszem pontosan a megfejtésre, csak arra, hogy a bátyám valamelyik motoros újságjában volt egy rejtvény, és azt fejtegettem nagy bőszen! Persze, mikor ő meglátta, kiakadt rajta, nem mintha ő megfejtené, de tudod, mondván az ő újsága! Mindegy is, miután megfejtettem mégis, mert csak nem hagyott nyugodni, gondoltam beküldöm, hátha nyerek neki valamit!?

Az elfeledett nyeremény

Hetek teltek el, azóta, hogy beküldtem a rejtvényt, már el is felejtettem szokás szerint. Egyik alkalommal, nem voltam otthon éppen, és a postás bedobott egy csomagkézbesítői papírt a postaládánkba. Nem is értettem, hogy mi lehet az, hiszen nem vettem semmit, és nem is vártam semmit! Aznap nem is volt időm bemenni érte, hanem csak másnap. Már a levelesben hagyott papír is meglepő volt, nemhogy a doboz nagysága. Nem is értettem, de az én nevem szerepelt rajta, és ez volt a lényeg. Hazavittem, és miután kibontottam, a meglepődésemnél, már csak a meglepetés volt nagyobb!

Egy felnyitható bukósisak volt a dobozban, mellette egy papírral! A szöveg nem is lényeges, hanem hogy a nyereményem, egy bukósisak. Közben a bátyám is hazaért, és meglepődve nézte a sisakkal teli dobozt! Az ő ízlése elég flancos, de még neki is tetszett. Persze addig-addig könyörgött, hogy adjam neki, míg végül megkapta. Én úgy se tudtam volna vele mit kezdeni, neki pedig pont jól jön.

Na, ettől a naptól kezdve, mondanom sem kell, nem volt gond, hogy ha belefejtettem az újságjába. Sőt magától hozta oda, hogy utána beküldhesse! El sem hiszem, végre, egyszer én is nyertem valamit!