Miért érdemes az akciókat, nyereményjátékokat figyelni

Sokan csak kidobják az újságot, az nélkül, hogy elolvasnák, vagy akár végiglapozzák! Utána meg azon gondolkodik, jaj, hol is láttam ezt, meg azt, vagy hová is menjek megvenni, mi hol olcsóbb?!

Az akciós újságok

Persze, sokszor nem akciós, az ami benne van, és van olyan is, amit ugyanazon az áron árulnak, csak azért, hogy eladható legyen a termék, és hogy többen menjenek adott üzletbe vásárolni!

Ugyanakkor, ha valaki figyeli az akciókat, hétről-hétre, és egy kis időt tud rá szánni, hogy mit hol vásárol meg, sokat lehet megtakarítani rajta.

Az akciós kuponok

Hogy miért érdemes figyelni őket? Sokszor, amikor egy-egy szezonnak vége, vagy kifutó termékekről van szó, leakciózzák őket, vagy pedig kuponokat nyomtatnak, hogy hány százalékkal kapható olcsóbban, a kupon ellenében!

Vegyünk egy példát rá; Kapunk, egy olyan szórólapot, hogy bukósisak akciósan vásárolható. Szerepel rajta, az üzlet neve, elérhetősége, és hogy mely termékekre is vonatkozik! Adott esetben, még a kedvezmény összege, vagy nagysága is szerepel rajta. Tegyük fel, hogy 20-30% olcsóbb egy bukósisak, ami azért már egy elég nagy összeg, ebben az esetben. Mindenki szeret olcsóbban megvásárolni dolgokat, vagy kedvezményesebben, és szereti, ha marad pénz, a pénztárcájában!

A nyereményjátékok

Azért, ezt a kategóriát is érdemes megemlíteni, hiszen itt is sokszor vannak jó dolgok. Ha csak azt nézzük, hogy néha a blokkot be kell dobni egy dobozba, vagy pedig meg kell őrizni egy rövid ideig, érdemes rajta elgondolkodni! Fizetni nem kell érte, és ha már nyerhetünk valamit, az esélyt legalább megadtuk rá.

Sokan gondolják azt, hogy értelmetlen, és minek is gyűjtsek kuponokat, vagy figyeljem, az akciókat, de a gyakorlott háztartás számára vásárlók mindenképpen tudják hasznosítani ezeket a tippeket, ötleteket!