Haladni kell a korral

Tegnap összeültünk kávézni egyik legjobb barátnőmmel. Elmeséltem neki, hogy milyen frusztrált vagyok, mert gondoltam, ha már semmi időm nincs a munka mellett vásárolgatni, online rendelek magamnak néhány szép ékszert. Még előtte sosem próbálkoztam online rendeléssel, de hát azt mondják haladni kell a korral. Sajnos sikerült rossz oldalt választanom, és azóta se kaptam meg a rendelésemet. Mondanom se kell, hogy se e-mailre nem válaszolt nekem senki, se a telefont nem vették fel. Próbáltam már a jogi útnak is utána járni, de egészen idáig nem jártam sikerrel. Barátnőm próbált nyugtatni, hogy sajnos ez előfordul, nem minden webshop megbízható.

A telefonján megmutatta nekem azt az ékszershopot, amit ő használ. Sokkal letisztultabb, átláthatóbb oldaluk van, mint annak, amit én néztem. Azt mondta nagyon egyszerű használni, és eddig mindig minden rendelését időben megkapta tőlük, sosem verték át, nagyon megbízható cég.

A találkozó után otthon végigböngésztem a honlapot. Előző rossz élményem miatt tartottam tőle kicsit, de úgy döntöttem egy életem, egy halálom, kipróbálom mennyire megbízható ez az ékszershop. Annyi gyönyörű darabjuk van, iszonyatosan jó áron, hogy alig bírtam választani a felhozatalból. Azóta valóban ki is hozták rendelésemet, az összes darab stimmelt, nem volt benne semmi átverés. Azt a minőséget kaptam, amit a honlapon ígértek. Így, hogy probléma mentes volt újabb próbálkozásom, már én is belátom, hogy az online rendelés nagyon hasznos és praktikus a mai rohanó világban, csak épp oda kell figyelni rá, hogy honnan rendelünk. Azóta ha valaki a véleményemet kéri, én is ajánlom ezt az oldalt, és egész biztos vagyok abban is, hogy igénybe veszem majd még a szolgáltatásaikat.