Egy jó kávé mellet még a betört telefon kijelzőről is lehet beszélgetni.

Nagyon szeretek kávézni. Nem csak azért, mert egy fárasztó nap közepén jól esik egy csészével, mert felpörget, hanem nagyon szeretem az ízét is. Ahol csak tudom, mindenhol minőségi kávét iszom, és igyekszem megkóstolni a különböző kávékülönlegességeket is. Az egyik nagy kedvencem a dohány kávé. Én magam már nem dohányzom, de ennek elképesztően finom és különleges íze van.
Egy szóval tehát, nagy kávé őrült vagyok és általában, amikor csak tehetem, egy esti ital helyett inkább egy koraesti kávéra szeretek beülni a barátaimmal.
Ez a legutóbb is így történt, egy jó cimborámmal találkoztunk kettesben és mind a kettőnknek jobban esett egy korai kávé, mint egy kései ital. Be is ültünk a nagykörúton az egyik kedvenc helyemre és az ajánlásomra kipróbálta az egyik legfinomabb kávéját a helynek.
Mint ahogy az utóbbi időbár már szokássá vált az embereknél, ilyenkor kitesszük a telefonjainkat az asztalra, hogy addig se a zsebünkben sugározzon, de halljuk, ha bármi van.

Amikor kitettem a telefonomat az asztalra, azonnal fennakadt a szeme a képernyőmön. A kezébe kapta és elkezdett szörnyülködni, hogy úr isten, mégis mit a fenét csináltam a telefonommal, hogy így néz ki? Én erre mondtam, hogy annyira azért nem szörnyű a helyzet, hiszen tökéletesen működik, de azért nagy mérgemre egyszer leejtettem és betört a képernyője. Nem nagyon, de pont annyira, hogy az emberek azt higgyék, hogy valami szörnyű baj történt vele.

Azonnal kérdezte, hogy gondolkoztam e, hogy telefon kijelző javításba fogok bele, vagy esetleg ki is cseréltetem. Én legyintettem és azt mondtam, hogy ugyan, erre semmi szükség. Többe kerül kicseréltetni a kijelzőt, mint az ildomos lenne szerintem, ezért bele sem kezdek. A javítással pedig hasonló a helyzet. Amíg teljesen jól működik, addig nem érdekel semmi ilyesmi.

Erre a barátom kijelentette, hogy ez pedig nem így működik, hiszen a repedésben keletkezett kis üvegszilánkok akár tönkre is tehetik a telefon elektronikáját anélkül, hogy én bármi sejtenék. Engem ez határozottan meglepett és egy kicsit elkezdtem aggódni, mert most hogy így mondta, azért néha hagy maga után kívánni valót a telefon teljesítménye. Lehet, hogy ez már ennek a jele… Gyorsan meg is kérdeztem, hogy nincs-e valami ötlete, vagy javaslata, hogy hol van lehetőség jó áron, telefon kijelző javításra. Erre ő lediktált nekem egy weboldalt, amin keresztül, pontosan erre a célra szakosodott emberek próbálnak segítséget nyújtani az olyan problémával küszködő embereknek, mint én.

telefon kijelző javítás
telefon kijelző javítás

Mondta, hogy itt bátran keresgélhetek sőt, akár még új kijelzőt is vásárolhatok garanciálisan a telefonomhoz.
Én változatlanul egy kissé bizonytalan és szkeptikus voltam a témával kapcsolatban, de végső soron, nekem bajom ebből nem lesz, sőt akár még hasznos is lehet. Fel is került a teendő listám elejére utána járni ennek a dolognak, de őszintén szólva, éppen, hogy csak találkoztunk és már is a kelleténél több időt beszéltünk erről a témáról így inkább fontosabb dolgok mesélésébe kezdtünk bele. Sőt idő közben még a mennyei kávénk is megérkezett, így kíváncsian vártam, hogy mit fog hozzá szólni, hiszen ez tényleg az egyik legfinomabb kávé, amit Budapesten valaha ittam.
Neki is nagyon ízlett sőt, annyira tetszett neki, hogy a felszolgáló hölgytől megkérte, hogy árulja el neki, hol lehet ezt nagyobb mennyiségben megvásárolni.

Hát igen ez a kávéval való szerelem egy igen csak ragályos dolog. Arról nem is beszélve, hogy az embert nem sok választja el a minőségi kávé fogyasztástól, ha egy kicsit jobban odafigyel rá.