Babakocsis beszélgetés a kedvenc kávézómban

Van egy kedvenc kávézóm a belvárosban, ahova gyakran járok. Emlékszem rá, amikor legelőször mentem el előtte, már akkor megfogott a szép, díszes kirakat, és az, hogy odabent folyton ment az élet, tele volt emberekkel. Kint is van egy terasz, ahol a nagy napozóernyők alatt kellemesen el lehet szürcsölgetni a limonádét vagy a kávét.

Akkor aznap tényleg be is mentem egyből, kértem egy kávét, megittam szép kényelmesen, aztán arra gondoltam, hogy meg is találtam a következő kedvenc beülős helyemet. Onnantól kezdve csak akkor ültem be máshova kávézni, ha éppen nem azon a környéken voltam.

Nemrég ismét betértem ide az egyik barátnőmmel, aki nemrég szülte meg a kislányát. Megbeszéltük Dórival, hogy elmegyünk oda egy szombati napon, kiülünk a teraszra és a verőfényes napsütésben, kellemesen üldögélve beszélgetünk egy jót.

Amikor találkoztunk, hozta a picit is a babakocsiban. Pár percnyire találkoztunk a kávézótól, úgyhogy sokat nem is kellett gyalogolni. Meglepődött ő is, milyen jó helyet találtam. Ő nem volt még a kávézóban, hiszen a terhessége miatt rengeteg dolga volt, aztán én is egy időre elutaztam, úgyhogy végül csak aznap tudtam őt elhozni oda. Nagyon tetszett neki is, hogy akár kintre is bármikor ki lehet ülni, még télen is, mert vannak az asztaloknál olyan lámpák, amik melegítenek.

Akkor is szinte tele volt a hely, még az volt a szerencsénk, hogy foglaltam asztalt magunknak. Dóri egy limonádét és egy dobostorta szeletet választott, én pedig egy hosszú kávét és egy brownie-t. Az a kedvencem, szerintem még sehol nem ettem ilyen jót, mint ott. Még anyukámé sem olyan, pedig ő aztán nagyon rajta van az ügyön, mióta annyira dicsérem ezt a brownie-t a kávézóban. De egyszer őt is elvittem, és értette, mire célzok, még ő is azt mondta, hogy van ötöt megenne még belőle, pedig ő nem édesszájú.

Szóval beültünk Dórival, meg is kaptuk, amiket kértünk, közben jót beszélgettünk. A pici épp aludt, így egyáltalán nem zavart úgy mond a sírással, vagyis jobban mondva, nem vonta el a figyelmünket arról, amiért amúgy is találkoztunk. Élveztük, hogy egy kicsit mindketten kikapcsolódhattunk, ráadásul közösen. Én rengeteget dolgozom, ő pedig a picivel foglalkozik egész nap.

Szerettem volna végül tőle megtudni, hol és hogyan vette meg a babakocsijukat, amit múltkor mutatott. Azt mondta, hogy egyszer talált egy oldalt, ahol a babakocsi választásról olvasott. Ez az oldal az ajandek.varazslo.hu volt, amiről mint később kiderült, ez egy olyan oldal, ami összegyűjti a különböző webshopok ajánlatait, így szabadon tudsz a témák között keresgélni, és kiválasztani akár magadnak, akár másnap különböző alkalmakra jó kis ajándékokat.

Ők a baba témában kezdtek el keresgélni, az interneten találtak rá az ezen az oldalon található babakocsis cikkre is. Ebből rengeteg mindent meg lehet tudni, így akár ennek a segítségével is könnyedén tudsz másoknak babakocsit vásárolni ajándékba. De ha esetleg neked és a kisbabádnak vásárolnál, akkor is nagyon hasznos információkat tudhatsz meg a cikkből, még olyanokat is, amire egyébként lehet, hogy idáig nem gondoltál.

Részletes tanácsokat és tippeket találhatsz a cikkben arról, mi által érdemes babakocsit választani. És ez még semmi, mert náluk még azt is meg tudod nézni, hol és milyen babakocsikat lehet venni. A keresőben rákeresel példának okáért a babakocsira és kihozza a lehetőségeket. Pár kattintás után pedig már rögtön a kiválasztott terméket áruló webshop oldalán találod magad, ahonnan könnyedén meg tudod vásárolni a kiválasztott babakocsit.

Vicces volt, ahogyan erről beszélgettünk a kávézóban, aztán közben odajött egy vendég és megdicsérte a babakocsit. Neki is nagyon tetszett, bár igaz, hogy mi a másikról beszéltünk, ami nem az volt, amiben akkor a picit elhozta. Mert ezt kapták, de a másikat pedig ők vették, így lett végül két olyan babakocsijuk, amit ugyanazokra a célokra tudnak használni.