A kávénak is szüksége van tároló rendszerekre

Minap a barátnőméknél jártam vacsorára, vacsora után megfürdettük a gyerekeket és mivel már annyi volt az idő le is fektettük őket aludni. Mikor minden lecsendesedett végre felnőtt témákról is tudtunk beszélgetni. Jó pár éve meg van a kávézójuk, nagyon sikeresen is működik, szeretik őket a vendégeik, nem csak a kedves kiszolgálás és a kellemes környezet miatt járnak vissza hozzájuk a vásárlóik, de saját pörkölésű kávét forgalmaznak. Valamint kávékóstolókat tartanak, minden egyes részt vevő saját maga pörköli meg különböző technikákkal az utána elfogyasztásra kerülő kávéját. Mivel egyre nőnek az igények és a kereslet a kávéjuk iránt, ezáltal több nyers kávét kell rendelniük. Ezt nagy tételben éri meg csak rendelni és tárolni is szükséges, mivel az üzletben nem férne el. Ezért folyamodtak egy raktár bérléséhez, ahol a különböző országokból érkező kávébabokat el tudják raktározni. Maga a helyiség megtalálása könnyű szerrel ment, de mivel olyan sok szállítmány érkezik egyszerre, nem elég csak a földön tárolni a raklapon érkező kávébab zsákokat. Ezért raktári állványokat vásároltak, melyre precízen targoncával fel tudják helyezni raklapostul a kávés zsákokat.

Az interneten keresztül tájékozódtak, kerestek olyan cégeket, akik raktári állványokat is foglalkoznak.

Találtak is egy remek céget, akik raktári állványok forgalmazásával foglalkoznak. Rengeteg féle termékük van, minden egyes termékükhöz külön leírást mellékelnek, hogy a vásárló minél könnyedebben ki tudja választani a számára leginkább megfelelőt.

Forgalmaznak raklapos állványrendszert, gördíthető polcrendszert, és karos állványrendszert, raktári állványokat. Ezek közül barátomék a raktári állványokat választották.
Miután sikerült választani, le is adták online jelentkezésüket, és árajánlatot kértek, a cég külön létrehozott erre egy felületet, ami könnyen használható minden vevőjük számára.

Ezen a felületen feltüntették, hogy milyen típusú állványokra gondoltak.

Miután megérkezett a céghez az árajánlatkérés, egy kedves ügyfélszolgálatos hölgy kereste fel telefonon barátomékat, időpont egyeztetés céljából. Nagyon rugalmasan és készségesen tudtak igazodni, a cég alapszolgáltatási közé tartozik, hogy az árajánlatkérést úgy adja meg, hogy a helyszínen egy ingyenes helyszínfelmérést tartanak. Az adott időpontban, pontosan meg is érkezett a műszaki szakembert a bérelt raktárhelyiséghez, és elkezdte a felmérést. Mindinkább törekedett, arra, hogy megfelelő legyen a helykihasználás és a költségeket is a lehető legjobb módon optimalizálni szerette volna. Nagyon kedvesen tanáccsal látta el barátomékat a kiérkező műszaki szakember, de mindig nyitott volt az egyedi nézetekre és ötletekre is.

Miután megtörtént a felmérés, pár napon belül el is készült az árajánlat és maga a terv is a kivitelezéshez. Barátomék nagyon örültek, hogy ilyen gyorsan és ennyire együttműködve tudták megtervezni és megrendelni a raktári állványzatukat. Miután mindent rendben találtak nem volt más hátra, minthogy leszállítsák és összeszereljék az állványokat, mert már úton volt a kávé szállítmány. Nagyon izgultak, hogy addigra megérkezik – e a polcrendszer és, hogy addigra össze tudják – e állítani a szerelők.

Szerencsére minden flottul alakult, ez köszönhető volt a cég dolgozóinak hatalmas szakértelme és precizitása miatt. A megfelelően képzett rendkívül profi szerelőgárda összeállított a rendszert, szem előtt tartva mindenféle -barátomék által nem ismert- szabályrendszereket is. Rendkívül jól tudtak együttműködni a felmérő szakemberrel és az összeszerelő szakemberekkel, ritka jól összeválogatott csapattal dolgozik a cég, jó választás volt, hogy őket választották. Nem csak a szakértelem miatt pozitívak a tapasztalatok, de garanciális feltételek is nagyon kedvezőek. És ez nem kevésbé fontos szempont, ha az ember egy ilyen beruházásba fog. Az alap garanciájuk, ahogy tájékozódtak ismerőseim, az a kettőtől öt évig terjedő időintervallum, természetesen termékektől függően. Barátomék 3 éves garanciát kaptak, miután összeszerelték az állványrendszerüket, valamint a bővítésre való tekintetre, ha még terjeszkedni szeretnének 10 évet hagytak jóvá.

Most hogy minden rendben leszállításra és összeszerelésre került, alig, hogy távoztak a szerelők megérkezett a kávébab szállítmány. A rendszer rögtön kipróbálásra került, elhelyezték rajta raklapostul a babzsákokat. A lehető legjobban bírta ez a fajta raktári állvány. Mindenkinek csak ajánlani fogják a cég megbízhatóságát, gyorsaságát, és a szakértelmüket, azoknak, akiknek állványrendszerre lesz szükségük.