A barátnőmnek hála új miniszoknyákkal gazdagodott a ruhatáram

Az egyik kedvenc időtöltésem, a barátnőmmel kávézni. Mivel már rég elköltöztünk otthonról, sajnos már nem is lakunk egy városban, így nagyon ritkán találkozunk, de a kávézás rituáléja a mai napig megmaradt.

Régebben is, ha valami komoly, fontos dolgot szerettünk volna, megbeszél, akkor elmentünk kávézni. Volt a közelünkben egy nagyon csendes, barátságos kávézó, és többnyire oda jártunk. Nagy bajban is voltunk, amikor véletlenül úgy mentünk oda, hogy az be volt zárva. Olyankor sosem tudtuk, hogy hova menjünk máshova. Ha találtunk is másik helyet, akkor sem éreztük ott olyan jól magunkat, és a beszélgetés sem volt már olyan közvetlen.

Most, hogy egyre ritkábban találkozunk, sokkal fontosabb lett az együtt töltött idő. Igyekszünk mind a ketten olyan időben haza látogatni, amikor tudjuk, hogy a másik is otthon lesz. Ilyenkor az első dolgunk elmenni a kedvenc kávézónkba, és egy finom forró fekete mellett átbeszéljük, hogy mi történt velünk.

A múlt hétvége pont úgy alakult, hogy mind a ketten otthon voltunk. Leültünk beszélgetni, és elpanaszoltam neki, hogy sürgetően szükségem lenne egy pár csinos, testhezálló miniszoknyára, de nem találok sehol olyat, ami igazán az én stílusomnak megfelelő lenne. Ha netán mégis rábukkanok egyre, akkor abból nincs az én méretem. Pedig itt a nyár, egyre melegebb a levegő, és nem bírok már hosszúnadrágba járni, dolgozni. Rövidet nem akarok felvenni, mivel az mégsem egy munkahelyre való. A hosszú szoknyákban úgy érzem magam, mint egy öregasszony, szóval maradt a miniszoknya megoldás. Nyílván abból is olyat keresek, ami mindent kellő képen eltakarjon, de mégis érzem benne azt, hogy nő vagyok.

Mondta a barátnőm, hogy ő nagyon szívesen elkísérne engem vásárolni, de erre nincs lehetőségünk, ugyanis otthon a hétvégén semmi arra érdemes üzlet nincs nyitva, és ő most nem teheti meg, hogy feljöjjön velem a fővárosba. De minő szerencse, tudott egy online üzletet, ahol elmondása szerint nagyon jó női cuccok vannak. Végül is gondoltam, hogy egy próbát megér. Mondta, hogy ebben tud segíteni és szívesen nézegeti velem a szoknyákat.

Igazából ez volt a legnagyobb segítség, amit nyújthatott. Elővettem a tablet-em, és felmentem az általa ajánlott oldalra, és rákerestem a miniszoknyákra. Egyből találtam egy oldal jobbnál jobb szoknyát. Gyönyörűek voltak. Hogyha eddig az volt a bajom, hogy nem találok egy olyat, ami igazán tetszene, akkor innentől kezdve az lett a legnagyobb problémám, hogy a bőség zavarába estem, nem tudtam, hogy melyiket is válasszam, szinte mindegyik tetszett. A barátnőm csak nevetett rajtam, ő sem gondolta volna, hogy ennyi kell a boldogságomhoz. Több színben is megtalálhatóak ugyanazok a szoknyák, ráadásul az árak is nagyon szuperek. Már kevesebb, mint 4000 Ft-ért lehet rendelni nagyon elegáns szoknyákat. A legdrágábbak is 15000 körül voltak. Sok-sok töprengés után kiválasztottam az öt legmegfelelőbbet. Összesen mondjuk hat szoknyát vettem, ugyanis az egyikből két színt is rendeltem, mivel nem tudtam választani. Gazdagodtam nagyon egyszerű, de mégis nagyszerű szoknyákkal, illetve kettő csicsásabbal. Gondoltam, hogy ha már vásárolok, akkor vegyek valamit arra az esetre is, hogyha bulizni megyek.

miniszoknya

Mondta a barátnőm, hogy mióta felfedezte ezt az oldalt azóta csak innen rendel, ugyanis mindig megtalálja a számára megfelelő ruhadarabot. Ráadásul ő egy kicsit molettebb testalkatú, és gyakran küzdött azzal a problémával, hogy az üzletekben nem talál a saját méretének megfelelő ruhát. De végre talált egy helyet, ahonnan ő is elegánsan és ízlésesen fel tud öltözni.

A szoknyák megrendelése is pikk-pakk megvolt. Egyszerűen belehelyeztem a kosárba a kiválasztott ruhadarabokat, persze előtte beállítottam, hogy az én méretemnek megfelelő darab legyen, majd kiválasztottam, hogy házhoz szállítást kérek, megadtam egy pár adatot, és visszaigazoltam a rendelést. Igaz, beletelt egy órába, mire ezzel végeztünk, de csak azért, mert én nem tudtam, hogy végül melyik szoknyákat válasszam. De miután ezzel megvoltunk már sima ügy volt. Már alig várom, hogy felvehessem őket, és velük mehessek dolgozni.

Mindenképpen megérte hazamennem a múlt hétvégén, hiszen nem csak a barátnőmmel sikerült eltöltenem több órás minőségi időt, hanem még új szoknyáim is lettek. Erre mondják, hogy két legyet egy csapásra. 🙂